کلید طلایی کنترل کرونا، مشارکت همه جانبه است

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۲۲۲۴۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۵۱
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: مشارکت همگانی راه حل اصلی مهار کرونا و داوطلبان سلامت بازیگران اصلی آن هستند.
کلید طلایی کنترل کرونا، مشارکت همه جانبه است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: داوطلبان سلامت، افرادی هستند که بدون هیچ گونه چشم داشتی و فقط بخاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسئولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسئولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.

وی افزود: نامگذاری روز جهانی داوطلب فرصتی است برای طرح برنامه های داوطلبان سلامت، ارزشیابی فعالیت و قدردانی از کار ارزشمند آنان.

وی تاکید کرد: مشارکت همه جانبه "کلید طلایی" جامعه در کنترل همه گیری بیماری کووید19 به عنوان شعار امسال نامگذاری شده و نقش داوطلبان که با کمک همکاران مراقب سلامت، همسایگان و افراد محله محل سکونت خود زیرپوشش می گیرند را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 10781 رابط سلامت 158412 خانوار را  در سطح دانشگاه علوم پزشکی اراک تحت پوشش برنامه های آموزشی و بهداشتی قرار دادند، تاکید کرد: داوطلب سلامت در کلاس های آموزشی که به صورت هفتگی در مراکز، پایگاه و خانه بهداشت توسط مربیان برگزار می گردد، شرکت می کند و پس از آموختن مطالب و فعالیت های بهداشتی، آموخته های خود را به خانوارهای تحت پوشش منتقل می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از آنجا که بهترین محل آموزش جامعه، اماکنی هستند که مردم در آن حضور دارند به همین علت رابطان بهداشت در زندگی طبیعی و روزمره خود در محله و در دید و بازدیدهای محلی، مراسم مذهبی، مساجد، انجمن ها، مدارس و حتی موقع خرید مایحتاج عمومی از فرصت استفاده کرده و به آموزش مردم می پردازند که باعث تغییر نگرش و عملکرد مردم و بهبود شرایط زندگی آنها می شود.

دکتر علیمحمدی گفت: رابط بهداشت، با کمک و همیاری خود مردم، در برنامه ریزی و رفع مشکلات بهداشتی و ارتقاء سطح سلامت منطقه تلاش می کند و همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولان بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار می کند؛ بدیهی است جلب مشارکت جامعه در توسعه تعمیق برنامه های نظام سلامت و توسعه و ترویج الگوی زندگی و رفتارهای سالم نیاز به حمایت مسئولان از برنامه و بالابردن انگیزه داوطلبان سلامت دارد.

وی یادآور شد: افراد دارای سن  18 سال به بالا که  علاقه مند به فعالیت های اجتماعی بوده و دارای  تحصیلات سوم راهنمایی و بالاتر می باشد  و آمادگی و وقت کافی جهت حضور در دوره های آموزشی سبگ زندگی سالم را دارد می توانند با مراجعه به مراکز جامع سلامت (پایگاه های سلامت/خانه های بهداشت) محل سکونت خود نسبت به انجام ثبت نام و دریافت آموزش های لارم اقدام نمایند تا به عنوان داوطلب سلامت ثبت نام نموده و با برنامه داوطلبان سلامت همکاری نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان افزود: در اجرای گام چهارم بسیج ملی کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت" و با مشارکت همه جانبه سازمان ها، نهاد های مدنی و آحاد مختلف جامعه از جمله  نیروهای مختلف مردمی از جمله بسیج، هلال احمر و به ویژه فعالان اجتماعی حوزه سلامت در اجرای این طرح ما همواره  شاهد همکاری و مشارکت فعالانه و داوطلبانه سفیران و رابطین سلامت  محله در موضوع در زمینه اطلاع رسانی، آموزش و همکاری در طرح حاج قاسم سلیمانی جهت انجام واکسیناسیون و تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی در پیشگیری و کنترل کرونا  می باشیم.


( ۱ )

نظر شما :