افتتاح نخستین و بزرگترین مرکز دولتی درمان ناباروری

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۰۱۵۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۹۱
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک از افتتاح و راه اندازی نخستین و بزرگترین مرکز دولتی فوق تخصصی درمان ناباروری این دانشگاه در بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک در آینده نزدیک خبر داد.
افتتاح نخستین و بزرگترین مرکز دولتی درمان ناباروری

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده گفت: مجوز راه اندازی این مرکز سال ۹۶ در اختیار استان قرار داده شد که با تامین بخشی از تجهیزات تخصصی این مرکز، آذرماه پارسال اقدامات اولیه آغاز شد.
او افزود: در راستای سیاست‌های کلی افزایش جمعیت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و تاکید وزیر بهداشت و افزایش نرخ جمعیت در استان مرکزی این مرکز با تعرفه‌های دولتی در استان به مراجعان خدمات ارایه خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین تجهیزات این مرکز هزینه شده است که با راه اندازی آن ظرفیت پذیرش مراجعان استان با تعرفه دولتی را دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه گفت: بهره‌مندی از خدمات ۱۱ نیرو شامل یک نفر فلوشیپ ناباروری، یک نفر جنین شناس، ۲ نفر ماما، ۲ نفر هوشبر، ۲ نفر پرستا و سه نفر نیرو خدمات در این مرکز نیاز است که باید مجوز جذب صادر شود.
دکتر صادقی با اشاره به اینکه مراجعه‌کنندگان این مرکز تخصصی درمانی می‌توانند از امکانات اتاق عمل و درصورت نیاز فوری از خدمات اورژانسی بیمارستان امیرالمومنین(ع) استفاده کنند گفت: ارائه خدمات تخصصی درمان ناباروری در استان با تعرفه‌های دولتی یکی از مهمترین دغدغه‌های شهروندان استان بود که با راه‌اندازی و توسعه این مرکز، گام‌های موثری در راستای تنگناهای زوجین برای فرزندآوری برداشته خواهد شد.
وی تاکید کرد: این مرکز با تعرفه‌های دولتی با حضور پزشکان فوق تخصص و متخصص هیأت علمی و با کادری مجرب خدمات تشخیصی و درمانی ناباروری و بیماری‌های مرتبط را ارایه خواهد کرد و  زوج های مراجعه کننده به این مرکز در صورت دارا بودن شرایط دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خدمات درمانی با تعرفه دولتی دریافت کرده و مشمول پوشش حمایتی می‌شوند.
او خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که به جد مورد توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی و  وزیر بهداشت قرار دارد، رشد جمعیت است که در این مسیر دانشگاه علوم پزشکی اراک تمام تلاش خود را برای جلوگیری از منفی شدن رشد جمعیت و کاهش سالمندی در دستور کار دارد و در مرحله بعدی توسعه و افزایش این مراکز مورد توجه است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان یادآور شد: در استان مرکزی ۱۹ بیمارستان فعال با یک‌هزار و ۹۴۵ تخت مصوب و یک‌هزار و ۷۵۰ تخت فعال و ۸۵ بخش درمانی وجود دارد که ۱۵ واحد بیمارستانی مربوط به حوزه دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و ۲ بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.


نظر شما :